Loading...

Room Detail

Llits del Refugi

From: €15.0 Night

Hi ha disponibles 20 llits en lliteres de fusta i un llit matrimonial, separats en dues plantes. Hi ha dutxes dins del Refugi i banys per a homes i dones. El Refugi Gall Negre està equipat amb caldera per regular la temperatura a l’hivern i tardor, finestres dissenyades per evitar pèrdues de calefacció.

Perquè el Refugi Gall Negre és un Refugi d’Alta Muntanya diferent al Pirineu Català de l’Alt Urgell?

El poble de Solanell, un nucli de població del municipi de Montferrer i Castellbò, a l’Alt Urgell. El 1889 va arribar a 180 habitants, el 1950 la població es va reduir a 38 i el 1970 quedaven només 8 persones. A partir de l’any 1973 el poble va ser abandonat.

Des del 2012 diversos socis de la nostra Cooperativa de Treball i Habitatge Reviure Solanell, van decidir deixar les seves antigues formes de vida i van apostar per viure i habitar permanentment en Solanell per coordinar les obres i projectes de recontrucción del poble.

El Enric Moreno es va oferir com masover i és l’actual encarregat del Refugi Gall Negre.

Part de la construcció i rehabilitació del Refugi va ser gràcies als Voluntaris que durant anys van creure en el projecte Reviure Solanell. Des d’aquesta publicació fem un homenatge a tots els Woofers, Voluntaris, Visitants, Socis de la Cooperativa que amb el seu esforç, van estalviar temps i diners als inversors que van planejar la construcció del Refugi.

Una Iniciativa com aquesta, requereix de mà d’obra especialitzada i de la constant revisió, planificació i coordinació d’arquitectes i constructors, que per sort nostra cooperativa té al seu abast.

AMENITIES AND SERVICES

 • La pensió completa té un cost de 45 euros,
 • Estalvia 6 euros Amb El Pagament de la pensió COMPLETA
  Inclou: (El Preu totals és 51 euros)
  Dinar (Amb un cost de 17 euros)
  Sopar (Amb un cost de 14 euros)
  Esmorzar (Amb un cost de 5 euros)
 • Pensió completa per a Grups (10 persones o mes) 40 euros
 • Descomptes per a llargues estades (1 setmana mínim): 10% (socis 10+15%)
 • Preus IVA inclòs
 • Inclou Wi-Fi

Pricing plans

dg. dl. Tue Wed dj. Fri Sat
€15.0 €15.0 €15.0 €15.0 €15.0 €15.0 €15.0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Llits del Refugi”